В последните дни принцеса Шарлийн и принц Алберт поставиха своеобразен рекорд по брой публични появи за кратък срок от време. Редовното им присъствие пред хорските погледи успя поне за малко да тушира всички предположения, че бракът им е станал изцяло фиктивен и двамата се виждат само по задължение.

Принцеса Шарлийн и принц Алберт с шест общи появи за една седмица

Когато Шарлийн и Алберт го направят шест пъти за една седмица

Действията говорят повече от думите

Освен в ролята им на кралско семейство на Монако, в началото на тази седмица ги видяхме и в тази на родители. Както всички други, така и те изпитаха вълнението от първия учебен ден на своите близнаци Габриела и Жак.

Принцеса Шарлийн и принц Алберт споделиха в официалния си профил в Instagram снимки от вълнуващия семеен момент. Учениците са облечени в своите униформи, състоящи се от дънки и червена тениска с яка.

Майка им е избрала за празника в училището черна блуза с дълъг ръкав, комбинирана с разкроен панталон, докато принц Алберт е заложил на костюм без вратовръзка. И с тези си тоалети двамата със сигурност не се открояват, а се сливат с останалите родители, придружаващи учениците си, предава Daily Mail.

Принцеса Шарлийн и принц Алберт щастливи на семейната си ваканция на остров Корсика

Когато Шарлийн и Алберт са заедно и са щастливи

Напук на всички съмнения

По-важното в случая обаче е не как са облечени, а че изглеждат като истинско и щастливо семейство, което не позира пред камерите по задължение. И със сигурност Габриела и Жак са най-доволни от факта, че принцеса Шарлийн и принц Алберт са заедно и се усмихват.