Последно видяхме принцеса Шарлийн на телевизионния фестивал в Монте Карло преди точно три седмици. И оттогава тя отново изчезна от публичното пространство, което се превърна в повод за предположения по неин адрес. Дали е добре здравословно, дали всичко между нея и принц Алберт е наред...

Принцеса Шарлийн и появата й на телевизионния фестивал в Монте Карло

Принцеса Шарлийн отново сама

Съпругата на принц Алберт със соло изява

За разлика от съпругата си, принцът на Монако се появи на две събития в рамките на няколко дни. И не беше сам, а в приятна компания, което не направи липсата на принцеса Шарлийн по-малко осезаема.

Преди дни тя пропусна филмова премиера, на която принц Алберт бе специален гост. А тази седмица го видяхме и във ВИП ложите на Уимбълдън, точно до кралица Камила.

Снимка 626136

Източник: GettyImages

Той бе в компанията на братовчед си Иън Хюит, както и на дългогодишната приближена и асистент на принцеса Шарлийн Мелъни-Антоанет Костело де Маси.

Според информация на Vanity Fair, дамата е един от най-доверените хора на принцесата на Монако, но е достатъчно близка и с принц Алберт, с когото са и роднини.

Принцеса Шарлийн и принц Алберт - 12 години брак и любов

12 години по-късно - как върви бракът между принцеса Шарлийн и принц Алберт

Има ли изненадани

Именно Мелъни-Антоанет е до Шарлийн в най-трудните й моменти, свързани със здравословни проблеми и самота и определено знае много повече за нея, отколкото всеки друг. Сигурни сме, че знае и причината за поредното изчезване на принцеса Шарлийн, която за нас все още е неясна.