В последните месеци слуховете за обтегнатите отношения на принцеса Шарлийн и принц Алберт отново са на дневен ред. Въпреки това ги видяхме не веднъж и два пъти заедно на светски събития. Не пропуснаха и редовната си семейна ваканция на морето, което още повече ни обърква но отношение на състоянието на техния брак.

Принцеса Шарлийн и принц Алберт щастливи на семейната си ваканция на остров Корсика

Когато Шарлийн и Алберт са заедно и са щастливи

Напук на всички съмнения

През изминалата седмица пък кралската двойка на Монако направи нещо, което не се беше случвало отдавна - появи се цели шест пъти на различни места в рамките на само седем дни. А това е много силен знак от съпрузите, които предпочитат действията пред думите, когато става дума за отношенията им.

Маратонът започна с присъствие на събитие по случай пускането на телевизионен канал, на което двамата позираха усмихнати пред камерите. За повода съпругата на монарха заложи на елегантен сет от сатенен топ и разкроен панталон в нежен цвят.

След това принц Алберт и принцеса Шарлийн бяха домакини на тържествен обяд в кралския двор, специален гост на който бе френския посланик в княжеството. Видяхме ги отново рамо до рамо, а този път принцесата избра елегантна рокля в тъмносиньо с голи рамене и голяма огърлица за акцент.

След това видяхме кралската двойка в по-небрежна обстановка на откриването на благотворителния турнир по голф, организиран от фондацията на принцеса Шарлийн в Монте Карло.

Самата тя също демонстрира своите спортни умения и въпреки че беше облечена в дълга, черна рокля, се справи завидно с голф стика. Съпругът й също свали сакото и запретна ръкави в опит да вкара топчето в дупките.

Четвъртото събитие на натоварената седмична програма на съпрузите бе отбелязването на 100-годишната от рождението на принц Рение III, бащата на принц Алберт. То се състоя в Националния съвет на Монако. Програмата включваше прожекция на филм в чест на монарха, както представяне на изложба с негови снимки, предава Daily Mail.

За финал принцеса Шарлийн и принц Алберт отново се появиха заедно пред обществеността на традиционния годишен пикник в княжеството.

Компания им правеха и двете им деца, които сякаш не изглеждаха особено очаровани от вниманието към тях, докато родителите им демонстрираха близост и не спираха да си разменят влюбени погледи.

Принцеса Шарлийн и новината, че е изтрила Instagram профила си

Драматичното решение на принцеса Шарлийн

Какво се случва в княжеското семейство

След това съпрузите изгледаха от трибуните ръгби мача между Южна Африка и Шотландия и отново не спряха да се усмихват напук на всички спекулации.