Кралските сватби са от онези светски събития, за които се говори дълго както преди да се случат, така и след като вече са факт. 

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл се превърна в събитието на 2018 г., а няколко месеца след нея дойде и още една кралска венчавка - тази на принцеса Йожени и нейният избраник Джак Бруксбанк. Между двете събития се направиха куп сравнения, които са просто неизбежни, най-малкото заради протокола.

А сега на хоризонта се задава още една сватба, за която ще се говори в следващите няколко месеца. Сестрата на вече омъжената принцеса Йожени Беатрис също се е запътила към олтара.

Снимка 439455

Източник: GettyImages

31-годишната принцеса на Йорк е дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън. Тя присъства на всичко по-важни кралски събития, а сега дойде и нейният ред да бъде център на вниманието.

От няколко месеца се носят слухове, че Беатрис е сгодена за 35-годишния милионер, занимаващ се с недвижими имоти, Едуардо Моци, но все още няма официално потвърждение от двореца.

Двамата излизат от около година, а първата им съвместна публична поява бе през март на събитие, на което присъстваха и Кейт Мидълтън, и Виктория Бекъм.

Снимка 439454

Източник: GettyImages

Според източници, сватбата на Беатрис и Едуардо ще бъде през пролетта на 2020 г. Принцесата е девета по линията за наследяване на трона и няма нужда да иска разрешение от кралицата, за да се омъжи.

Въпреки това, Елизабет Втора одобрява връзката на своята внучка. Двойката е била на гости в кралското имение Балморал миналата седмица и се смята, че именно тогава може да са й съобщили новината, че са сгодени и съвсем скоро и ние да я научим, пише Daily Mail.

Елизабет Втора, принцеса Ан и какво не знаем за дъщерята на кралицата

Дъщерята на кралицата, за която знаем прекалено малко

А пък днес има рожден ден

Милионерът отдавна е представен на семейството на Беатрис, както и на нейното близко обкръжение. А самият факт, че това е първият мъж, с когото я виждаме в последните 10 години, е ясен знак, че сватбата наистина е близо.