Смъртта на кралица Елизабет може и да разтърси Великобритания и цял свят, но за нейното семейство тя е много повече от загуба на монарх и световен лидер. Принц Уилям загуби баба си и това определено е травматично събитие.

Снимка 587795

Източник: GettyImages

Той е споделил, че да бъде част от процесията с ковчега на кралицата е събудило болезнени спомени.

40-годишният принц на Уелс има предвид смъртта на майка си принцеса Даяна отпреди 25 години, когато той отново е вървял след ковчега. "Той ми каза колко трудно му е било вчера и как всичко му е напомняло погребението на майка му", споделя човек от събралите се край процесията пред The Telegraph.

Снимка 587796

Източник: GettyImages

Уилям е разговарял с много хора от опечалените, а друг е споделил пред изданието, че принцът ги е предупредил да не плачат, защото и той ще се разплаче.

Снимка 587793

Източник: GettyImages

Когато принцеса Даяна умира през 1997 г., синовете й са на 15 и 12 години, като и двамата присъстват на погребението. В интервю за People преди време принц Хари разкри, че това е било едно от най-тежките неща, които е трябвало да направи. И че, ако зависи от него, никога не би позволил на деца на такава възраст да присъстват на погребения.