Докато предположенията кога най-сетне принц Чарлз ще стане крал на Великобритания не спират, двамата с Камила Паркър живеят живота си както обикновено. Те предпочитат да бъдат встрани от медийното внимание, освен ако не става дума за официалните им кралски ангажименти.

Затова и не е особена изненада, че херцогът и херцогинята на Корнуол имат своето тайно убежище, в което често обичат да се крият от всички и да си почиват на спокойствие.

Освен официалната си резиденция Clarence House, двойката притежава още няколко имота - Highgrove House, Birkhall и Llwynywermod. Но те са собственици и на лично тяхна малка и спретнаха къщурка, носеща името Ray Mill House.

Снимка 517565

Източник: GettyImages

Камила Паркър закупува имота през 1996 г. за 850 хиляди паунда. Когато през 2003 г. с принц Чарлз се преместват в Clarence House, тя решава да запази къщата, а не да я продаде, за да имат и своята "тайна база".

Не само херцогинята, но и нейният съпруг мога обича да прекарва времето си тук. Ray Mill House е любимо място на децата и внуците на Камила, като дъщеря й дори го избира за сватбеното си тържество, предава HELLO!.

Принц Чарлз, фермата му за биологично земеделие и подготвя ли се за престола

Чарлз се готви за престола

Промяната, на която се реши

Къщата е решена изцяло в ретро шик. Преобладават дървените елементи, които създава усещането за уют. Не липсват и много произведения на изкуството, както и достатъчно пространство, в което всички гости да се чувстват удобно.