Принц Уилям и Кейт Мидълтън изпращат една шеметна година, изпълнена с много емоции и ангажименти. Семейството е все по-активно, подготвяйки се един ден за най-важната роля в кралския двор.

В дните преди Коледа се заговори, че Уилям и Кейт смятат да споделят голяма новина точно по празниците. Според кралския протокол обаче, това не се смята за особено редно, защото нищо не бива да отклонява внимание от празненствата.

Вероятно именно за да не ядосват кралицата, херцогът и херцогинята на Кеймбридж избраха да отложат "голямата новина" за "съвсем скоро". Това разбрахме от профила на двореца Кенсингтън в Twitter.

Снимка 455646

Източник: GettyImages

И първата спекулация около това какво имат да ни кажат Уилям и Кейт очаквано бе обявяването на поредната, четвърта бременност на Мидълтън. Това обаче не ни звучи много вероятно, защото най-малкото й дете все още няма навършени две години, а двамата със съпруга й имат все повече кралски ангажименти.

Най-вероятно херцогът и херцогинята ще ни информират през първите дни на новата година за предстоящо турне, което ще излезе извън рамките на Великобритания. В последно време те избягваха дългите посещения зад граница заради децата си.

Друго предположение е, че след разпадането на благотворителната организация, в която си партнираха с Хари и Меган, Уилям и Кейт ще обявят предстоящите си самостоятелни планове в тази сфера, с които отново ще получат известна преднина пред вечните си конкуренти, пише Metro.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и как принцеса Шарлот стана звездата на кралската Коледа

Новата фаворитка от кралския двор

Заместничката на херцогинята

Не е никак малка вероятността през 2020 г. Мидълтън да има много повече самостоятелни ангажименти и да се конкурира с Меган по отношение на инициативите, в които се включва без присъствието на мъжа си. В последните години Кейт демонстрира значително израстване като авторитет в кралския двор и можем да очакваме всякакви изненади от нея през 2020 г.