По традиция, кралското семейство се събира в имението Сандрингам, за да отпразнува заедно Коледа. А сутринта на 25 декември е запазена за празнична служба в местната църква. Този път обаче имаме двама големи отсъстващи, които получиха своите достойни заместници.

Принц Хари за първи път не присъства на коледната служба, защото със съпругата му предпочетоха да посрещнат Коледа в Канада. Принц Уилям и Кейт Мидълтън обаче бяха на линия, и то за първи път със сина си Джордж и дъщеря си Шарлот.

Четиригодишната принцеса и шестгодишният й батко за пръв път направиха своята публична разходка на отиване към храма.

Снимка 459204

Източник: GettyImages

И без никаква изненада успяха да привлекат цялото внимание върху себе си. В замяна кралските наследници демонстрираха най-доброто, което са научили от етикета.

Снимка 459205

Източник: GettyImages

До миналата година всички гледаха Кейт, всяка нейна стъпка, всеки неин жест, облеклото й, но тя вече има своята достойна наследница. Принцеса Шарлот се превърна в абсолютна любимка, както с дълбокия поклон към кралицата, който изимитира от майка си, така и с по детски смешните си мимики.

Снимка 459206

Източник: GettyImages

Въпреки че е само на четири, Шарлот изглежда и се държи сякаш много добре разбира, че всички тези хора са се събрали, за да видят нея и семейството й, а от нея се очаква да се държи на ниво. Тя дори приемаше поздравления и подаръци от тълпата - нещо, което доскоро правеше само Кейт.

Принц Хари, Меган Маркъл и първата им Коледа като семейство

Какви ги вършиха Хари и Меган по Коледа

Не бяха и в САЩ

Въпреки че има по-голям брат, вече няма съмнение, че Шарлот е тази, която ръководи парада. За разлика от Джордж, който е по-притеснителен и срамежлив, принцесата излъчва неприсъща на толкова малко момиче увереност, пише Daily Mail.