Последните месеци не бяха толкова натоварени за принц Уилям и Кейт Мидълтън, колкото беше по план, защото много техни ангажименти отпаднаха заради COVID-19. За кратко двамата се завърнаха към обществения живот, а скоро след това излязоха и в традиционната си лятна ваканция.

Херцогът и херцогинята на Съсекс отдавна не са напускали пределите на Великобритания. Не го направиха и сега, защото се притесняват от обстановката в световен мащаб. Вместо това, заедно с трите си деца, се отправиха към британските острови Сцили.

Мястото има сантиментално значение, защото именно там принцеса Даяна е обичала да почива заедно с двамата си синове.

Снимка 490403

Източник: iStock

Последният път, за който знаем със сигурност, че Уилям и Кейт са били там, е малко след сватбата им през 2011 г. И точно като в детството си, херцогът на Кеймбридж е карал колело и се е забавлявал, но този пък с любимата си жена.

Кейт Мидълтън, кралица Летисия и по какво си приличат съпругата на крал Фелипе и херцогинята на Кеймбридж

Общото между кралица Летисия и Кейт Мидълтън

Коя е по-по-най

Сега ваканцията ще е още по-емоционална и приятна, защото съпрузите са и с наследниците си. Решението да сменят обстановката на имението Норфолк и да си подарят няколко дни край брега на океана са взели почти спонтанно, а в следващите няколко дни се очаква да се завърнат у дома, за да започне подготовката на Шарлот и Джордж за новата учебна година, предава Express.