Кейт Мидълтън и кралица Летисия са две от най-популярните кралски дами в Европа. Разбира се, съпругата на испанския крал трудно ще достигне по слава тази на принц Уилям, но е намерила печелившата стратегия, с която винаги да привлича вниманието ни.

В последните години испанската кралица неведнъж ни изненадваше с избора си на тоалети на достъпни цени. Тя е поредното доказателство, че човекът прави дрехата, а не обратното.

Безброй пъти сме виждали Летисия облечена в Zara или Mango - две испански компании за дрехи, чиито цени позволяват много нейни фенки да си купят същите дрехи.

Снимка 489364

Източник: GettyImages

Но разковничето не е само в афиширането на достъпната, а и на родната мода. Според експерти, кралица Летисия е почерпила опит именно от Кейт Мидълтън, която винаги е залагала на местните марки, независимо дали става дума за по-ежедневни и евтини или по-скъпи, официални тоалети, предава Hello.

Кралица Летисия, Червеният кръст и как помага кралската особа по време на извънредното положение в Испания

Когато кралица стане доброволка в борбата с COVID-19

Летисия с поредния повод да ѝ се възхищаваме

Между стилът на двете кралски дами има много общо и то се простира далеч отвъд цената на етикета на дрехите. Летисия и Кейт са примери за стил, от които винаги има какво да си откраднем, затова ни е трудно да кажем коя от коя гледа и дали въобще преписват една от друга - просто и двете знаят как се прави.