Когато говорим за британския кралски двор и уменията, които притежават неговите членове, първо се сещаме за ездата. Принцовете Уилям и Хари са страхотни поло играчи, а кралицата продължава да язди дори на 93-годишна възраст.

Но докато не всички от кралското семейство са запалени по ездата, то има едно занимание, което се отдава на всички. Информацията идва от принц Уилям, който за пореден път издаде малко повече подробности за начините на възпитание на децата си.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са известни фенове на спорта и правят всичко възможно, за да запалят и децата си по физическата активност, която е от съществено значение за здравето.

Снимка 455022

Източник: GettyImages

Затова в програмата на Шарлот и Джордж освен за уроци, винаги има време и за тренировки. А най-важно за Уилям и Кейт е децата им да могат да плуват. Не само защото плуването е страхотен начин за поддържане на форма и тонус, но е и присъщо на всеки член на кралското семейство.

Принц Хари, принц Уилям и какво се случва между двамата

Принц Хари откровено за отношенията си с Уилям

Загубено ли е всичко

В архивите на Бъкингамския дворец се пазят снимки на кралицата и сестра й Маргарет на младини, когато също са били умели плувкини. Уилям, Кейт и децата им пък често си организират семейни ваканции, които освен каране на ски през зимата включват и дълъг престой край плувния басейн, пише Hello.