Принц Уилям и Кейт Мидълтън са идеалното семейство. Поне така изглежда на пръв поглед. Няма как обаче някои малки неща в единия да вбесяват другия. И обратното. Принцът например със сигурност има причина да е леко изнервен на съпругата си.

Принц Хари защити принц Уилям - нова порция признания от съдебната зала

Истинската причина за разрива между Хари и Уилям

Херцогът на Съсекс повече не може да мълчи

Според кралските експерти Уилямне е добре настроен към факта, че медиите и фотографите проявяват по-голямо внимание към Кейт, а оставят него на заден план. Макар да е наясно, че "хората искат да гледат лъскави дрехи".

Престолонаследникът няма нищо против съпругата си, а против това да бъде "изрязван" от общите им снимки. "Зная със сигурност, че не му харесва много, когато го изрежат", коментира Роя Ника пред True Royalty TV.

Снимка 616971

Източник: GettyImages

Кейти Манси от The Mail on Sunday пък допълва, че не става дума за ревност спрямо Кейт, а за това, че двамата са работили усърдно, за да изградят образа си на единна двойка. Затова Уилям смята, че двамата трябва да бъдат виждани - и снимани, като екип.

Снимка 615089

Източник: GettyImages

Според нея същото важи и за принцесата на Уелс - Кейт в никакъв случай не желае да засенчва съпруга си, а просто да си върши работата, за която толкова се е подготвяла. "Може би Уилям трябва да си купи някоя страхотна рокля Jenny Packham", шегува се Манси по повод любимата дизайнерка на Кейт.