Седмици преди да разкрие пред света, че е диагностицирана с рак, Кейт Мидълтън предизвика истинска медийна буря. А причината за нея беше наглед невинна - снимка, на която принцесата на Уелс е с трите си деца по повод Деня на майката.

Ще бъде ли Кейт Мидълтън отново фотограф на рождения ден на принц Луис

Кейт пред трудно решение за принц Луис

Рожденият ден на принца наближава

Впоследствие световните новинарски агенции премахнаха кадъра от базата си, защото той се оказа манипулиран с фотошоп от самата Кейт. Точно заради многото коментари по този повод се предполагаше, че тя няма да публикува нова снимка на принц Луис по повод рождения му ден, каквато беше традицията в последните години.

Но ето че днес, 23 април, Луис навърши шест години, а на Instagram профила на принца и принцесата на Уелс се появи нова снимка. На нея виждаме принца усмихнат, облечен в карирана риза и отново заснет от майка си.

Снимката най-вероятно е направена в градината на замъка Уиндзор, а от Кенсигтънския дворец изрично уточняват, че кадърът не е редактиран по никакъв начин. "Честит шести рожден ден на принц Луис. Благодарим за всички мили пожелания днес", гласи текстът към него.

Снимка 617959

Източник: GettyImages

Наблюдателни последователи на Кейт Мидълтън и принц Уилям пък забелязаха, че едно от долните зъбчета на принц Луис е паднало. "Виждам, че сте имали посещение от феята на зъбките - боже, как лети времето", гласи един от коментарите под публикацията.