Всяка година за рождените дни на трите си деца Кейт Мидълтън традиционно прави нов техен портрет, който публикува в официалния Instagram профил на принца и принцесата на Уелс. Вече от седмица обаче никой няма особено вяра на снимките на Кейт.

Кейт Мидълтън и снимка с кралица Елизабет Втора - коригирала ли принцесата е и нея

Поредният гаф на Кейт - редактирала ли е и снимка с кралицата

Вече всичко се следи под лупа

След фотошоп скандала на принцесата, не е сигурно дали тя ще продължи с фотографските си занимания. Съвсем скоро обаче ще й се наложи да вземе решение по въпроса, защото наближава рожденият ден на принц Луис.

Най-малкото дете на Уилям и Кейт ще навърши шест години на 23 април. А двамата родители вече обсъждат дали да правят традиционната снимка или не. "Те оценяват любовта към техните деца от обществеността и знаят, че хората искат да видят тези снимки", казва източник на The Sunday Times.

Сега пред принца и принцесата на Уелс стои един голям въпрос: дали отново Кейт да е автор на снимката на принц Луис за рождения му ден или да прибегнат до услугите на професионален фотограф. За момента все още няма ясно решение.

Независимо от това кой ще снима принца е ясно, че други традиции ще бъдат спазени. Както винаги, Кейт ще приготви тортата за рождения ден - пред ВВС тя разказа, че винаги прави това вечерта преди празника.