Този петък, 8 декември, ще се състои станалият вече традиционен коледен концерт, организиран от принцесата на Уелс. За трета поредна година тя събира обществено полезни лица в Уестминстърското абатство, където заедно с кралското семейство всички отбелязват предстоящите празници.

Кейт Мидълтън, която за трети път организира концерт за Коледа в Уестминстърското абатство

Кейт Мидълтън отново ще радва всички за Коледа

Ето какви са плановете й

На коледния концерт на Кейт Мидълтън миналата година присъстваха двете й по-големи деца принц Джордж и принцеса Шарлот. Те са на десет и осем години, което ги правеше подходяща да присъстват на подобно събитие.

За тази година обаче много от поданиците на Уилям и Кейт се надяват да видят и четиригодишния принц Луис на събитието. За момента двореца Кенсигтън не потвърждава дали той ще присъства.

Снимка 599948

Източник: GettyImages

Според кралския анализатор Емили Наш от Hello e твърде вероятно Луис наистина да бъде на концерта с коледни песни. Причината е, че той вече е малко по-голям и е натрупал известен опит с публични събития.

Снимка 599952

Източник: GettyImages

"Той успя да стои мирно почти през цялата коронация на дядо си крал Чарлз, така че може и да се появи в Уестминстърското абатство", коментира още Наш. И допълва, че тази година концертът на Кейт Мидълтън е посветен на кампанията й за детско развитие Shaping Us и принц Луис ще стои много на място там.