От няколко месеца принц Хари живее далеч от кралския двор, в който прекара целия си съзнателен живот досега. И тази промяна в името на любовта се изразява не само в новия адрес, но и в коренно различното ежедневие без кралски ангажименти и протоколи.

Меган успя да постигне своето и заведе своя принц в Лос Анджелис, където двамата се установиха в началото на месеца. А на Хари не му остава друго, освен непрекъснато да поддържа телефонна и онлайн връзка с най-близките си хора, които останаха във Великобритания.

Сред тях е и 86-годишната д-р Джейн Гудоул, която е виден активист и винаги се е радвала на подкрепата на херцога и херцогинята на Съсекс. Именно тя разкри, че преди дни е говорила с Хари и той й е споделил, че приема новия си живот като "малко труден и предизвикателен".

Снимка 475837

Източник: GettyImages

Д-р Гудоул признава също, че принцът й е загатнал за желанието си да напусне кралския двор месеци преди официално да обявят Мегзит. Миналото лято в разговор помежду им той й е споменал, че на сина му Арчи няма да му е необходимо да се научи как да маха като кралска особа и да поздравява кралицата, защото ще израсне по друг начин, в различна среда.

Това подкрепя твърдението, че основната причина Хари и Меган да вземат решението да напуснат кралския двор е именно техният наследник, на когото искат да подсигурят свободен и щастлив живот, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл, Archwell и подробности за благотворителната им фондация

Какво са намислили Хари и Меган

Сериозни планове кроят

Близката приятелка на херцога на Съсекс изрази и убеждението си, че той вече се е отказал от едно от любимите си хобита - да ловува, защото съпругата му Меган е твърдо против убиването на животни.