Още от документалното риалити Harry & Meghan беше ясно, че херцозите на Съсекс не смятат да спестяват детайли от преживяното в лоното на кралското семейство. Излизането на автобиографията на принц Хари пък показа още от кирливите ризи на фамилия Уиндзор.

Принц Хари, интервютата за Spare и единствените коментари, дадени от Бъкингамския доврец по случая

Бъкингамският дворец все пак отговори на Хари

Как коментираха интервютата по повод Spare

Кое е истина, кое е преувеличено и има ли художествена измислица в Spare може и никога да не разберем напълно. Има обаче и тема, която Хари отказва да коментира за изненада на всички, които очакваха от него "цялата истина".

"Какво бихте казал на Уилям, ако гледа това?" и "Какво смятате, че мисли той?" са два от въпросите, които бяха отправени към по-малкия син на крал Чарлз по време на интервюто му с Том Брадби по ITV.

Първоначално Хари изглеждаше объркан, а след това каза просто: "Няма да споделя. Няма да споделя какво би казал той." На това Брадби отвърна, че не иска някакви лични детайли. "По-скоро какво мислите, че Уилям мисли, ако гледа това или ако прочете книгата ви?"

анкета

Какво мислите за автобиографичната книга Spare на принц Хари?

Виж резултати

Пълни лъжи, само търси слава 16.4%

Да си гледа Меган и да си затваря устата 30.3%

Крайно време беше някой да натрие носа на британския кралски двор 26.5%

Не ме занимавайте с глупости 26.9%

Снимка 601591

Източник: GettyImages

На това 38-годишният принц отвръща, че не смята, че брат му или баща му ще прочетат Spare. "Наистина се надявам. Но не мисля, че ще го направят." Според него крал Чарлз и принц Уилям ще споделят какво мислят за книгата и за интервютата му, когато се видят тримата заедно, цитират го Hello.