От интервюто на принц Хари и Меган Маркъл с Опра Уинфри получихме най-красноречивото доказателство, че двамата синове на принцеса Даяна не са в никак топли отношения след Мегзит.

Херцогът на Съсекс изрази надеждата си, че времето може да поправи връзката им и не скри тъгата си, че се е получило така. Но светлина в тунела се вижда.

Според информация на New York Post, Уилям и Хари може да се видят очи в очи след няколко месеца, което да им даде възможност да изгладят неразбирателствата помежду си. А причината за срещата ще е откриването на статуя на принцеса Даяна в градините на двореца Кенсингтън на първи юли.

Снимка 522996

Източник: GettyImages

Мемориалната статуя е поръчана от двамата принцове през 2017 г., когато се навършиха 20 години от катастрофата, в която загуби живота си. А официалното й представяне ще бъде в деня, в който Спенсър щеше да навърши 70 години.

Така паметта на майка им ще събере отново двамата братя. Както разбрахме от херцога на Кеймбридж, двамата не са разговаряли след излъчването на интервюто с Опра и определено има какво да си кажат.

Принц Хари, принц Чарлз и признанията на херцога на Съсекс за отношението към него след Мегзит

Принц Хари с истината за Уилям и Чарлз

Когато станеш никой

По думите на принц Хари, той е успял да избяга от системата, на която е бил жертва, без дори да го разбира. А по-големия му брат Уилям остава в нейния плен и няма как да се измъкне. "Но аз винаги ще бъда до него", каза Хари с огорчение, че решението му да започне живота си на чисто не е било прието от всички така, както му се искаше.