Дори и да е имал намерение някога да се завърне да живее в родината си, след автобиографията и документалното риалити за Netflix това едва ли ще е възможно. За сметка на това е твърде вероятно принц Хари да се сдобие с роднини от собственото си семейство в САЩ.

Принц Хари, Меган Маркъл и присъствието им на втората сватба на Елън Дедженерис, и Порша де Роси

Изненадващата проява на принц Хари и Меган

След седмици затишие

Хари живее вече почти три години в Монтесито със съпругата си Меган Маркъл и двете им деца - тригодишния Арчи и едногодишната Лилибет. И може би скоро ще имат компания в съседство под формата на братовчедката на Хари принцеса Йожени, и семейството й.

Близки още от деца, принцът ще е много щастлив, ако Йожени и съпругът й Джак Бруксбанк решат да смеят Великобритания за Калифорния. И активно я убеждава в това, пишат от Daily Mail.

Според вестника, идеята въобще не е чужда на 32-годишната дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън. Само преди седмица тя съобщи, че е бременна отново. Тя и Бруксбанк са родители на Огъст, който ще навърши две годинки на 9 февруари.

Хари и Меган живеят в Монтесито, където са близки съседи с Елън Дедженерис, Орландо Блум и Кейти Пери, както и Опра Уинфри. Ако дойдат в Калифорния, принцеса Йожени и Бруксбанк най-вероятно ще изберат западен Холивуд за свой дом.

Така ще ги делят 90 минути с кола за разлика от настоящите 15 часа със самолет. Принцеса Йожени не е работещ член на кралското семейство, което означава, че тя и съпругът й сами плащат за жилището си. И могат да изберат то да е в Калифорния, ако там двете им деца ще са по-щастливи.