Навръх Свети Валентин разбрахме, че принц Хари и Меган Маркъл са в очакване на второто си дете. Ден по-късно стана ясно и че съпрузите ще дадат първото си официално и доста дълго интервю след Мегзит, което ще видим съвсем скоро.

Принц Хари, Меган Маркъл и новината за бременността на херцогинята на Съсекс

Меган Маркъл е бременна отново

Няколко месеца след аборта

То ще бъде с Опра Уинфри, която е тяхна близка приятелка, и се очаква да даде отговори на много въпроси, които се породиха около херцога и херцогинята на Съсекс в последните месеци.

Със сигурност този разговор се очаква с нетърпение не само от нас, но и от кралското семейство, защото разкритията и признанията ще направят отношенията с Хари и Меган още по-сложни.

Снимка 518883

Източник: GettyImages

Междувременно пък говорители на кралския двор обявиха пред медиите, че кралицата и останалите членове на семейството са истински щастливи от новината за бъдещия втори наследник на двойката.

Тяхното щастие обаче въобще не значи, че на избралите живота зад океана съпрузи ще им се размине. Дори напротив - очаква се съвсем скоро Елизабет Втора да вземе крайното решение да лиши херцогът и херцогинята на Съсекс от всички патронажи на организации, които им бяха отредени след сватбата.

Снимка 500227

Източник: GettyImages

Ако това стане факт, то Хари и Меган ще скъсат абсолютно всички връзки с кралското семейство и със своите ангажименти от доскорошния си живот. Тази развръзка не съвпада съвсем с техните желания, защото те крояха планове да съвместяват патронажите си с дейността на благотворителната организация Archewell.

Очевидно обаче място за прошка след Мегзит няма, както вече и няма път назад към кралския двор. Разбира се, това е двойно по-тежко за принц Хари, защото той ще остане и без военните си титли. А съпругата му пак може да подкрепя жени, деца и животни, но под друга форма, предава Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и желанието на херцога на Съсекс да запази военните си титли

Няма прошка за принц Хари

Ще му вземе ли всичко кралицата

Херцогът на Съсекс пък бе лице на лигата по ръгби, на лондонския маратон и на игрите за военни ветерани Invictus, както има някакъв шанс само последните да останат под неговата егида. Но крайното решение е на кралицата и не подлежи на обжалване. А всеки ще носи последствията за своите действия...