В края на миналата седмица принц Хари и Меган Маркъл бяха за няколко дни в Ню Йорк, за да участват в мащабното събитие в подкрепа на ваксините Global Citizen Live. Това бе първото им напускане на семейния дом в Калифорния след раждането на дъщеря им Лилибет и интересът към тях бе очаквано голям.

Принц Хари, Меган Маркъл и появата им на събитието Global Citizen Live

Хари и Меган са супер тандем

Доказаха го за пореден път

Докато на Острова херцогът и херцогинята на Съсекс разчитаха на строга охрана, осигурена от кралския двор, откакто са зад океана двамата сами се грижат за сигурността си и плащат сериозни суми, за да се чувстват предпазени от недоброжелатели.

Една интересна подробност пък направи впечатление на по-наблюдателните по време на престоя им в Ню Йорк.

На няколко снимки на Хари и Меган, заснети по улиците на града, се вижда, че един от бодигардите, който стои плътно до тях, е ръководителят на охраната на Тейлър Суифт.

Според информация на Mirror, певицата най-вероятно е преотстъпила своя екип за сигурност на кралската двойката докато са в Ню Йорк. Разбира се, има възможност и те просто да са наели същите охранители от същата фирма, но тя е доста по-малка.

Принц Хари, Меган Маркъл и първата им обща поява в Ню Йорк след Мегзит

Завръщането на Хари и Меган

В целия си блясък и с големи усмивки

Запознати твърдят, че охраната на Хари и Меган в Ню Йорк е била като на звезда от ранга на Майкъл Джейсън и дори е съпоставима с тази на държавния глава на САЩ. Според информация в британски медии, съпрузите харчат по 12 хиляди долара на ден за сигурността си.