Принц Хари и Меган Маркъл неведнъж доказаха, че са готови на всичко за семейното си щастие. А то несъмнено е свързано и с осигуряването на висок стандарт на живот.

Принц Хари, Меган Маркъл, името на дъщеря им Лилибет Даяна и допитали ли са се до кралицата за него

Отново Хари и Меган срещу кралицата

Кой забърка скандала този път

Когато бяха членове на кралския двор, на херцога и херцогинята на Съсекс не им липсваше нищо, освен най-важното за тях - свободата. А след като успяха да си я извоюват и сега живеят спокойно с двете си деца зад океана, съпрузите насочват време и усилия върху това да развият успешен бизнес, редом с благотворителните инициативи.

Основната част от него засега са договорите на продуцентската компания на Хари и Меган Archwell, сред които със своите постъпления се откроява този със стрийминг платформата Netfix. Очакваме с нетърпение да видим какво са подготвили и сигурно скоро ще имаме възможността да го гледаме.

Снимка 511951

Източник: Instagram / Prince Harry of England

А междувременно съпрузите, които са си взели отпуск от официални ангажименти заради раждането на дъщеря им Лилибет, продължават да умуват над това как да изкарват повече пари. За да намерят правилния отговор на въпроса, са се насочили и към услугите на известен сред звездите консултант.

Според информация, цитирана от The Sun, Хари и Меган са си набелязали бизнес гуруто Оли Ейлинг, защото смятат, че е един от най-добрите и помощта му ще бъде безценна за разширяването на бизнес империята им.

Една от звездите, на които Ейлинг помогна да натрупат сериозно богатство, е Никол Шерцингер. След напускането на Pussycat Dolls, именно бизнес гуруто успя да й помогне да продължи със самостоятелната си кариера, да бъде все така популярна и да трупа дивиденти от това.

За седем години той й осигури близо 15 милиона долара, съветвайки я кои изгодни сделки да сключи. А Хари и Меган са много по-известни от Никол, затова и сега искат да материализират тази слава в колкото се може повече финанси.

Да увеличат значително състоянието си с правилната помощ ще им бъде и доста по-лесно, защото имат солиден капитал, който могат да инвестират. Въпреки че пред Опра Уинфри принц Хари призна, че "Фирмата" го е отрязала финансово, тиражираните твърдения са, че той има десетки, дори и стотици милиони в банкови сметки, които са предимно наследство от майка му Даяна.

Принц Хари, Меган Маркъл, раждането на Лилибет Даяна и поканата на кралица Елизабет Втора

Жестът на кралицата след раждането на Лилибет Даяна

Има надежда

Така че сега Хари и Меган просто трябва да си изиграят картите добре и нищо чудно след някоя и друга година да влязат в клуба на милиардерите.