От няколко дни принц Хари и Меган Маркъл са в своята планирана шестседмична ваканция с цел да прекарат повече време като семейство. Все още сме в неведение дали ще решат да променят мнението си и все пак да прекарат Коледа с кралското семейство.

В момента херцогът и херцогинята на Съсекс и техният син Арчи са в САЩ. Там те посрещнаха Деня на благодарността в тесен семеен кръг в дома на майката на Маркъл - Дория Рагланд, в Лос Анджелис.

Според източници от двореца, пътешествието на Хари и Меган ще продължи доста дълго - вероятно чак до след Нова година. И за този месец те не планират да се връщат в дома си в Уиндзор.

Снимка 452533

Източник: GettyImages

Следващата дестинация в плана им е Канада, където двамата ще прекарат достатъчно време с приятелите и колегите на бившата актриса. А след това най-вероятно ще се върнат отново в Лос Анджелис за първата си Коледа с Арчи и баба му, пише Daily Mail.

Това ще бъде една наистина по-специална Коледа и по още една причина - ще е първата на принц Хари далеч от баща му и останалите членове на кралското семейство, които традиционно се събират в имението Сандрингам по покана на кралицата.

Принц Хари, принц Уилям, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и какво се случва с Фантастичната четворка

Никой не си говори с Хари и Меган

Раздорът в кралското семейство

Но сега, вместо на тежки трапези, херцогът на Съсекс ще се наслаждава на кулинарните умения на съпругата си, която много обича да готви, особено за любимите си хора. Без прислуга, без протоколи - една истински щастлива Коледа.