Наскоро се появи информация, че принц Хари и Меган Маркъл са уведомили кралицата за намеренията си да пътуват до Острова, за да може тя най-сетне да види на живо внучка си Лилибет Даяна, която се роди в началото на юни.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и появата им на червения килим на MTV VMAs

Меган Фокс и Machine Gun Kelly отново опасно секси

И едно интересно признание

Засега не е ясно дали плановете им ще се осъществят и дали ще се съчетаят с така желаното кръщене на малката, което да се проведе в Уиндзор. Но междувременно друг се изказа дали херцогът и херцогинята на Съсекс са добри родители и дали вземат правилните решения за своите деца.

Томас Маркъл даде поредното си телевизионно интервю, в което не пести критики за дъщеря си и зет си. Според него, Арчи и Лилибет са "лишени" целенасочено от възможността да виждат роднините си, а това е "ужасно несправедливо" от страна на Хари и Меган.

И той визира не само себе си, защото не е виждал нито едно от внучетата си, но и принц Чарлз, и кралицата, които не са имали възможността да се запознаят с Лилибет и може това да не се случи скоро.

Томас Маркъл е категоричен, че дъщеря му е виновна за това, че не е виждал внуците си. Но засега той ще чака търпеливо тя да се вразуми, без да предприема съдебни действия, защото не смята, че децата трябва да се използват като пешки. Не скри обаче, че с него са се свързали няколко адвоката, които са му предложили про боно да му издействат право да вижда внуците си.

Снимка 525229

Източник: GettyImages

Засега подобна привилегия има само бившата му съпруга Дория Рагланд. Но Томас е категоричен, че за Арчи и Лилибет би било по-добре, ако Хари и Меган се върнат на Острова и към задълженията си в кралския двор, Тогава всички ще имат по-голяма защита, а и може да се помирят с кралицата и принц Чарлз, цитират го от Daily Mail.

Меган Маркъл, Томас Маркъл и делото, което бащата на херцогинята на Съсекс е завел

Бащата на Меган ще я съди

Кой кого този път

Освен като родител, господин Маркъл си позволява да прави оценка на принц Хари и за ролята му на съпруг. Според него, той се е провалил, защото не е успял да опази психичното здраве на съпругата си и е направил грешката да не я заведе веднага на лекар. Томас също така разкри, че херцогът не си е направил труда да му поиска ръката на Меган. А за нея пък е категоричен, че тя е на 100% контролираща във връзката им.