Безспорно е, че принц Хари и Меган Маркъл са най-коментираната двойка в последно време. И това няма да се промени скоро, защото тепърва предстои тяхната сватба - на 19 май. А още преди да стане законна съпруга на английски престолонаследник, актрисата бе призната за модна икона.

В тази си роля Меган предизвиква фурор с всеки свой тоалет и опразва щандове и складове на модни брандове. Блогърите в областта също не пропускат да коментират какви ги върши Маркъл. А нейният семпъл, но елегантен стил успя да я превърне в пример за подражание дори за тези, които са далеч от мерките й.

Plus-size модният блогър Кейти Стурино стана хит в Instagram със своите имитации на звездни визии. Тя позира в същите пози и абсолютно същите или подобни тоалети, за да покаже, че размерът наистина няма значение.

Една от любимите мишени на блогърката в последно време е именно Меган Маркъл. А на някои забавни кадри се появява и копие на принц Хари, с няколко размера по-голям костюм и без рижава коса, но с почти същия ефект.

Основната идея на Стурино е да покаже, че и тя, както и друга дама с нейните мерки, може да изглежда не по-малко стилна от фината Меган Маркъл и дори да е облечена по същия начин. Кейти си признава, че страда от "кралска треска" и не спира да търси и намира дрехи като на актрисата за поредния кадър в Instagram.

Ефектът Меган Маркъл

Ефектът Меган Маркъл

Как стана всеобща любимка

Хаштагът е #supersizethelook, а снимките събират десетки хиляди лайкове за модната блогърка, която разбива представите за звездна визия и ги вмества в едни нови, по-големи рамки. И размери.