Принц Хари и Меган Маркъл продължават да са едни от членовете на кралското семейство с най-ниско одобрение от хората във Великобритания. Това обаче не им пречи да развиват дейностите си в САЩ и да предприемат нови, и нови неща.

Защо британците вече харесват Кейт Мидълтън повече от принц Уилям

Защо британците вече харесват Кейт Мидълтън повече от принц Уилям

И кои са следващите по симпатии

Херцогът и херцогинята на Съсекс разкриха, че подготвят две нови документални поредици за Netflix след успешната - макар и скандална - Harry & Meghan. Те са част от сделката на компанията им Archewell Productions със стрийминг платформата от 2020 г.

Едната поредица ще постави в центъра си Мегън и ще "празнува радостта от готвенето, градинарството, забавленията и приятелството", съобщават от Deadline. Бившата актриса ще бъде и продуцент.

Фокусът на другата поредица ще е светът на професионалното поло, като голяма част от нея ще е заснета на U.S. Open Polo Championship във Флорида, където редовно участва и принц Хари. Събитието е известно както със спорта, така и като място за демонстриране на социален статус, и връзки.

Снимка 653670

Източник: GettyImages

И двете продукции за момента нямат официални заглавия, а принц Хари и Меган Маркъл са част от продуцентския им екип. Припомняме, че херцозите закупиха правата за романа на Карли Форчън Meet Me at the Lake, което означава, че в някакъв момент ще продуцират и игрално кино.