Докато британското кралско семейство се тресе от "скандала", предизвикан от уменията на Кейт Мидълтън с фотошоп, събитията около херцозите на Съсекс изглеждат далеч по-обнадеждаващи. След като двамата показаха новия са сайт Sussex.com преди седмици, сега Меган обяви нов бизнес.

Кейт Мидълтън призна за снимката за 8 март - какво не е наред с нея

Хваната в лъжа - какво призна Кейт за снимката по случай 8 март

Когато вместо да загасиш искрата, разпалиш пожара

На 14 март се появи нов Instagram профил - American Riviera Orchard. В краткото био пише: "от Меган, херцогинята на Съсекс", и се пояснява, че компанията е основана през 2024 г. Сайтът за момента не предоставя повече информация освен възможността да се абонираме за новини по мейл.

От кратко видео, споделено в стори на профила, оставаме с впечатление, че става дума за лайфстайл бранд - виждаме ръце, които аранжират цветя, Меган, която приготвя нещо в бохемски изглеждаща кухня, и жена с дълга рокля на края на коридор.

American Riviera или Американската Ривиера се нарича именно частта на Калифорния, където живеят принц Хари и Меган със семейството си. ВВС пък цитира американски медии, които са проверили, че American Riviera Orchard е подадено като заявка за запазване на марката.

В обяснението към молбата пише, че брандът ще продава продукти за дома като домашен текстил и декантери за вино, сервизи за кафе, храни и готварски книги. За момента няма официален коментар от страна на 42-годишната Меган Маркъл, пишат ВВС.