Откакто не е работещ член на кралското семейство, принц Хари изглежда доста по-зает. Преди месец изнася реч пред ООН, през септември се очаква да пристигне със съпругата си в Европа за серия от събития, а междувременно също оползотворява добре времето си.

Принц Хари, Меган Маркъл, речта му пред ООН по случай Деня на Нелсън Мандела, и спомените за Африка

Принц Хари с интимно признание за Меган Маркъл

При това - направено в официална реч пред ООН

37-годишният Хари в момента е в Африка като президент на неправителствената еко организация "Африкански природни паркове", която се грижи за защитените местности на континента.

Принцът е посрещнал и развел из няколко от обектите на "Африкански природни паркове" американски официални представители, филантропи и еколози, съобщават ни от People. Той работи с организацията от 2016 г., като е неин президент от 2017 г.

Снимка 584694

Източник: GettyImages

В продължение на месеци Хари е работил по редица проекти за опазване на дивата природа в Намибия, Танзания, Ботсвана и Южна Африка. През 2016 г. участва и в мащабната операция по преместването на 500 слона в Малави, известна като проект 500 Elephants.

С Меган в Малави

Източник: GettyImages

С Меган в Малави

По-малкият син на принц Чарлз многократно е демонстрирал любовта си към Африка и дори нарича континента "втори дом", който посещава още от невръстна възраст.

Херцозите в Йоханесбург

Източник: GettyImages

Херцозите в Йоханесбург

По време на речта си пред ООН за Деня на Нелсън Мандела Хари каза, че Африка го свързва с двете най-важни жени в живота му - майка му принцеса Даяна и съпругата му Меган Маркъл.