Когато си част от кралското семейство, неминуемо се радваш на повече внимание от страна на обществото. Дори когато си само на девет. Като принц Джордж, който преди известно време е получил необичайна покана.

Принц Джордж, Кейт Мидълтън, принц Уилям и първото ходене на сина им на турнира Уимбълдън

Новите задължения на принц Джордж

Принцът за първи път на турнира в Уимбълдън

Синът на принц Уилям и Кейт Мидълтън е бил поканен на рождения ден на непознато момиченце.

От Hello не уточняват къде е пристигнала поканата, най-вероятно в двореца Кенсигтън, но тя е от шестгодишно момиченце, което иска да покани Джордж на рождения си ден. Вероятно херцозите на Кембридж не отговарят всеки ден на подобни покани, но този път са го направили.

Снимка 580216

Източник: GettyImages

Майката на детето публикува отговора им в Twitter профила си. "Техни кралски височества са изключително благодарни за вашата любезна покана. След като обмислиха внимателно възможностите обаче, но за съжаление техни кралски височества неохотно смятат, че трябва да откажат. Въпреки това се надявам, че си се насладила на рождения си ден."

В писмото до момиченцето се допълва още, че херцозите на Кембридж са били много трогнати от поканата към принц Джордж. Самият той съвсем наскоро навърши девет години, а майка му, както винаги, публикува нова негова портретна снимка в официалния им профил в Instagram.