Въпреки че е състезателка по голф, около Пейдж Спиранак се говори повече по теми, доста различни от голфа.

Пейдж Спиранак и колко секси може да бъде играта на голф

Когато играеш голф с помощта на... гърдите си

Изтекоха ни очите

Миналата седмица една от легендите на американския футбол - Том Брейди, реши да поиграе голф. Очакванията към представянето му бяха доста високи по простата причина, че Брейди винаги е показвал отдаденост и старание към всичко, с което се захваща.

Но с голфа случаят не беше такъв, защото според Yahoo Sport Australia, при първите шест дупки ударите му са били крайно неточни. Това е породило доста смях и подигравки, подплатени и от факта, че при едно навеждане панталонът на Брейди се скъса.

Пейдж Спиранак също е гледала изявите на футболиста с голям интерес и в Twitter признава, че е била напът да направи голяма грешка. Заради неубедителния старт на Том Брейди, Спиранак пише, че е мислила да си направи профил в Only Fans - сайт, в който срещу абонамент всеки може да вижда нейни нецензурирани снимки.

Отчита и факта, че е извадила късмет, че не го е направила, защото при един от последните си удари Брейди впечатли и успя да постигне заветната цел - да вкара топката в дупката. А ние можем единствено да кажем (с тежка въздишка): жалко, много жалко...

Пейдж Спиранак, количките за стикове и смърните заплахи, които е получила

Как Пейдж Спиранак ядоса мъжете

Това, че е секси не я спасило от гнева им