Истинско удоволствие е човек да гледа профилите на Пейдж Спиранак в социалните мрежи, защото докато се наслаждава на красотата ѝ, може да прихване нещо и от голфа.

Пейдж Спиранак и колко секси може да бъде играта на голф

Когато играеш голф с помощта на... гърдите си

Изтекоха ни очите

А и самата тя не се свени да казва това, което мисли. Качество, което определено ценим. Именно то обаче ѝ е донесло смъртни заплахи.

В подкаста си Playing A Round Спиранак сподели, че е получила много съобщения от ядосани мъже в социалните мрежи заради свое изказване. А именно, че мъжете, които използват количка за стиковете си при игра на голф, за да ги пренасят, вместо раница, са "кучки".

Според нея тези колички са добро решение, ако имаш проблеми с гърба и не искаш да го натоварваш, носейки стиковете си.

Това обаче е ядосало доста мъже, които играят голф и използват именно такива колички. И така се е стигнало до гневните и заплашителни съобщения в социалните мрежи, пише Yahoo Sport.

Пейдж Спиранак обаче приема случилото се с чувство за хумор, като причислява недоволните от изказването ѝ към мафия, използваща колички за стикове.

Пейдж Спиранак, най-често задаваните въпроси и естествени ли са ѝ гърдите

Когато всички питат дали гърдите ти са естествени

Пейдж Спиранак за значението на размера

Дори се възползва от шумотевицата, за да изкара пари, пускайки тематични тениски с хумористични послания за въпросните колички.