Опра Уинфри е най-известната телевизионна водеща, притежава състояние от близо три милиарда долара, даде своя огромен принос за правата на цветнокожите жени, както и милиони за благотворителни каузи. С ръка на сърцето можем да заключим, че тя е наистина успяла и е постигнала много в живота си.

Но успехът не винаги се мери в пари, продадени книги и рейтинг. За някои той е само едно - семейство и деца. А в това отношение Уинфри е кръгла нула. Нула бракове, нула деца. И тук е мястото на въпроса дали съжалява, че животът й се е развил точно по този начин.

В последното си интервю за списание People, че въпреки че бракът и децата не са се оказали нейните силни страни в живота, преди години тя е била тръгнала точно в тази посока. Например, когато си е купила къщата в Чикаго, си е мислила, че ще й трябва детска стая.

Снимка 417576

Източник: GettyImages

Опра неведнъж е размишлявала и за дълбоката отговорност и голямата саможертва, която се изисква, за да бъдеш майка. А в своята работа като телевизионна водеща се е срещала с много объркани хора, които са такива, защото техните родители не са осъзнали навреме отговорностите си.

Именно защото осъзнава тази отговорност и преценява, че няма да успее да се справи с нея, водещата предпочита да не остави поколение след себе си. Освен това, тя няма необходимото търпение, за да отгледа стойностни хора.

Уинфри е категорична, че не иска да съди никоя жена, но определено не разбира тези, които избират да бъдат просто домакини и да прекарат живота си у дома. Защото най-тъжното е, че никой не ги оценява подобаващо.

Снимка 447305

Източник: GettyImages

По отношение на брака, Опра е на същото мнение, както и дългогодишният й приятел Стедмън Греъм - че той ще промени отношенията им. И двамата смятат, че ако преди години се бяха оженили, днес просто нямаше да бъдат все още заедно, пише ABC.

Опра Уинфри и за какво е похарчила първия си чек за 1 милион долара

Изненадващата покупка на Опра Уинфри с първия спечелен милион

Скъпо удоволствие

По тази причина тв водещата не съжалява, че никога не е била омъжена жена. А по отношение на децата, Уинфри е категорична, че е изпълнена с майчина обич благодарение на всички хлапета, на които помага с благотворителната си организация. И именно те ще й помогнат да остави нещо след себе си, макар и не по биологичен път.