Тази година Оливия Уайлд навърши 38 г. и все още продължава да ни изумява с безупречната си визия. Винаги стилна, по-често елегантна отколкото небрежна и на моменти предизвикателна. Истинско модно вдъхновение.

Оливия Уайлд, Джейсън Судейкис, мистериозният плик на Comic Con и съдебната битка за децата им

Какво има в мистериозния плик в ръцете на Оливия Уайлд

Изненадааааааа

Една от запазените марки на актрисата и режисьор е да се появява в цветни костюми. В никакъв случай не бихме казали, че ни е доскучало да я виждаме почти винаги облечена с тях, дори напротив. Те просто толкова много ѝ отиват, че дори би ни било странно, ако в някой момент реши да направи дръзка смяна в гардероба си.

Последно Оливия Уайлд ни впечатли с яркозелен костюм на Chanel и явно че е избрала да продължи да експериментира и с други цветове на дъгата за костюмните си визии.

Снимка 588519

Източник: GettyImages

С яркочервен костюм (по-точно в черешов цвят) тя бе забелязана тя по време на небрежна разходка из улиците на известния квартал Манхатън в Ню Йорк. Панталоните са дълги, с разкроени крачоли - съвсем предвидимо, щом сме наясно, че са част от костюм.

Приковаващото погледа в тоалета на Оливия Уайлд обаче е сакото. И най-конкретно - това, което се крие под него. Всъщност, абсолютно нищо не се крие под него и това е най-примамливата част, тъй като актрисата е излязла смело навън по без риза, че дори и без сутиен.

И дори и това модно решение да ни се струва странно, ако му хвърлим още един-два погледа, по-вероятно бихме оценили стилното му изпълнение. Сакото е прилично дълго, с дълги ръкави, подплънки на раменете и дълбоко изрязано V-образно деколте, което разкрива малко повече кожа. И то само колкото да загатне.

Оливия Уайлд, Флорънс Пю, Шая Лебоф, "Не се тревожи, скъпа" и раздорите между тях

Напреженията около "Не се тревожи, скъпа"

Уволнила ли е Оливия Уайлд Шая Лебоф и в обтегнати отношения ли е с Флорънс Пю

Оливия Уайлд определено знае как да прикове погледите към себе си. А и много усилия от нейна страна не са дори нужни. Така или иначе, тя се радва на доста внимание и интерес покрай излизането на "Не се тревожи, скъпа". А в него можем да я видим и като режисьор, и като актриса - филмът е вече в кината.