В началото на юли стана ясно, че Леандро де Ниро Родригес, внукът на Робърт де Ниро, е починал едва на 19-годишна възраст. Майка му (дъщеря на актьора от бившата му Даян Абът) Дрена де Ниро потвърди смъртта с изявление в Instagram.

Внукът на Робърт де Ниро, Леандро Де Ниро Родригес, е починал на 19-годишна възраст

Тежката загуба за семейството на Робърт де Ниро

Съвсем неочаквано

Малко след това излезе информация и за причината за кончината на младежа. Беше потвърдено, че внукът на Робърт де Ниро е починал от фатална свръхдоза кокаин, съобщи тогава източник от правоохранителните органи пред RadarOnline.

19-годишният е бил намерен мъртъв в апартамент в Долен Манхатън, където е бил на гости. Полицаите се отзовават след получен сигнал, подаден от приятел на младежа. Освен това по думи на източника мястото, на което откриват тялото, е типичната "наркоманска бърлога".

Според последна информация по случая, полицията в Ню Йорк е задържала жена, която според тях е пряко свързана със смъртта от свръхдоза наркотици на Леандро де Ниро Родригес, а по случая вече работят и федералните служби, съобщава ТМZ.

Леандро де Ниро Родригес дни след внезапната смърт - каква е причината за смъртта на внука на Робърт Де Ниро

Каква е причината за смъртта на внука на Робърт Де Ниро

Леандро де Ниро Родригес почина преди дни на 19-годишна възраст

20-годишната жена е била арестувана от съвместна оперативна група на полицията и федералната служба, като смятат, че тя е продавала наркотици на внука на известния актьор преди смъртта му, която според дъщерята на Робърт Де Ниро се дължи на предозиране с фентанил. В момента заподозряната се разпитва и все още не се знае какви обвинения ще й бъдат повдигнати.