Преди броени дни стана ясно, че Леандро де Ниро Родригес, внукът на Робърт де Ниро, е починал едва на 19-годишна възраст. Майка му (дъщеря на актьора от бившата му Даян Абът) Дрена де Ниро е потвърдила смъртта с изявление в Instagram.

Защо Робърт Де Ниро все още не е запознал децата си с 2-месечната си дъщеря

Защо Робърт Де Ниро все още не е запознал децата си с 2-месечната си дъщеря

И какво е да си осъзнат родител

"Ти беше моята радост, сърцето ми и всичко, което някога е било чисто и истинско в живота ми. Иска ми се да бях с теб точно сега. Иска ми се да бях с теб. Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да раздавам любовта и светлината, които ме накара да почувствам, като станах твоя майка", написа в описанието към снимка с лика на Леандро де Ниро Родригес.

Сега вече е ясна и причината за кончината на младежа. Внукът на Робърт де Ниро, е починал от фатална свръхдоза кокаин, съобщава източник от правоохранителните органи пред RadarOnline. 19-годишният е бил намерен мъртъв в апартамент в Долен Манхатън, където е бил на гости. Полицаите се отзовават след получен сигнал, подаден от приятел на младежа. Освен това по думи на източникът мястото, на което откриват тялото е типичната "наркоманска бърлога".

Тийнейджърът е намерен на стол, а до него е разпиляно бяло прахообразно вещество, за което се предполага, че е кокаин, както и неидентифицирани хапчета, съобщава още източникът. Доказателствата са иззети за изследване. Очаква се официалните резултати да бъдат оповестени до няколко дни по негови думи.

Внукът на Робърт де Ниро, Леандро Де Ниро Родригес, е починал на 19-годишна възраст

Тежката загуба за семейството на Робърт де Ниро

Съвсем неочаквано

В първото си изказване след трагичната смърт 79-годишният Робърт де Ниро заяви, че е "дълбоко разстроен" от неочакваната смърт на любимия си внук. "Изключително сме благодарни за съболезнованията ви. Молим да ни бъде предоставено уединение, за да скърбим за загубата на Лео", заяви актьорът.