Почти два месеца изминаха, откакто Робърт де Ниро разкри щастливата новина, че е посрещнал седмото си дете. Сега обаче семейството му претърпява тежка загуба.

Защо Робърт Де Ниро все още не е запознал децата си с 2-месечната си дъщеря

Защо Робърт Де Ниро все още не е запознал децата си с 2-месечната си дъщеря

И какво е да си осъзнат родител

Леандро де Ниро Родригес, внукът на Робърт де Ниро, е починал едва на 19-годишна възраст, пише E! News. Майка му (дъщеря на актьора от бившата му Даян Абът) Дрена де Ниро е потвърдила смъртта с изявление в Instagram.

"Ти беше моята радост, сърцето ми и всичко, което някога е било чисто и истинско в живота ми. Иска ми се да бях с теб точно сега. Иска ми се да бях с теб. Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да раздавам любовта и светлината, които ме накара да почувствам, като станах твоя майка", пише в описанието към снимка с лика на Леандро де Ниро Родригес.

Той е син на 51-годишната Дрена де Ниро и художника Карлос Маре. Бащата все още не е коментирал публично смъртта на сина си, но последният му пост в Instagram е семпъл чисто черен фон. В коментарите под него мнозина са изразили съболезнованията си.

Също като дядо си Робърт де Ниро и майка си Дрена де Ниро, Леандро е бил актьор. През 2018 г. участва в "Роди се звезда" с Лейди Гага и Брадли Купър.

Робърт де Ниро и Тифани Чен - първата им публична поява заедно след раждането на детето им

Първата публична поява на Робът де Ниро след раждането на седмото му дете

Ръка за ръка на червения килим

Новината за смъртта на Леандро де Ниро Родригес идва едва малко повече от месец след като той отпразнува Деня на майката с Дрена. От пост от 14 май в Instagram става ясно, че двамата са отбелязали празника, като са гледали комедията от 1974 г. "Алиса вече не живее тук".