Сагата с Новак Джокович и властите в Австралия вече започна да прилича на теленовела, в която всеки е прав за себе си и държи на своето.

Новак Джокович, Australian Open, ваксините и скандалът, който сръбският тенисист предизвика

Австралия изгони Джокович

Кой е той, че да не спазва правилата

Ще бъде интересно да разберем какво в крайна сметка ще се случи и ще има ли някакви последствия за сръбския тенисист, но е факт, че случващото се с него заинтригува всички. Просто защото отново бяха намесени ваксините.

Хауърд Стърн, който има предаване за сателитното радио SiriusXM, също не остана по-назад в коментарите си за случващото се с Новак Джокович. И определено не е на страната на тенисиста, пише Fox News.

Снимка 491764

Източник: GettyImages

В предаването си Стърн се изказа доста остро по адрес на сърбина, използвайки дори обидни думи и квалификации. Като цяло Хауърд Стърн не е съгласен с факта, че Новак Джокович не е ваксиниран.

Всъщност, до момента Джокович не се е изказвал против ваксините, а просто е твърдял, че ваксинацията трябва да е лично решение, а не да се налага. Но Стърн явно не е на това мнение, защото казва, че трябва да изхвърлят сърбина от тениса, ако продължи да отказва ваксинация, защото не го е грижа за останалите.

Новак Джокович, Australian Open и решението за депортирането на сръбския тенисист

Джокович победи Австралия

Кой крив и кой - прав

Според Fox News водещият дори поставя под съмнение твърдението на Джокович, че е преболедувал COVID-19 през декември.