Вчера, 9 януари, Нина Добрев стана на 30. По този повод тя е дала интервю (макар и доста преди рождения си ден) за списание W magazine. 

Нина Добрев на 32

Нина Добрев в 32 факта

Защото някой днес има рожден ден

В интервюто актрисата говори за новия си сериал Fam. В него тя влиза в ролята на Клем - парти момиче, което обаче намира "перфектния" мъж - Ник, и дори мислят за брак. Двамата живеят заедно, но героинята на Добрев поддържа лъжата, че баща ѝ е починал, защото всъщност никак не се разбира с него. 

Клем има и сестра, а нещата загрубяват доста, когато и тя се намесва в живота ѝ. Но драма няма, защото сериалът е комедиен.

В интервюто Нина Добрев казва, че няма опит в подобен ситком, но е огромен фен на "Приятели" и винаги е искала да направи нещо подобно. Друга причина, за да избере Fam, е, че снимките са били в града, в който живее - Лос Анджелис, и нe ѝ се е налагало да пътува и да бъде далеч от дома.

Най-притеснителен е бил фактът, че всяка серия се снима пред публика - нещо, което Нина не е правила до този момент. "Беше абсолютно ужасяващо и се чувствах сякаш ще умра. Не мисля, че някога съм била толкова неспокойна в живота си", споделя актрисата. 

Нещо много интересно, което Нина Добрев споделя в интервюто си, е, че в момента се занимава с документални филми, с продуцирането им и дори с писане на сценарии. Така заедно със своите партньори наскоро са продали и написан от тях сценарий за романтична комедия. 

Нина Добрев на корицата Women's Health - как актрисата поддържа формата си и кога ще създаде семейство

Как майката на Нина Добрев я насърчава да създаде семейство

Ще бъде доста секси мама

Разбира се, повече информация не дава, но и това ни доказва, че Нина има всестранно развит талант. Толкова, че в бъдеще с удоволствие би изиграла и супергерой на Marvel. И ето точно тук това ни спечели завинаги. 

Нина Добрев, Коледа и къде актрисата прекара празника

Нина Добрев се завърна у дома за Коледа

Какво прави със семейството си в София

Със сигурност обаче Нина Добрев не би приела скоро роля на вампир, защото има опит в това от "Дневниците на вампира" и знае колко време и усилия отнема подобно нещо.