Спонтанен, динамичен, забавен и многопластов. Това е комбинацията, с която  Николаос Цитиридис печели мястото си на водещ на новото вечерно шоу по bTV, което стартира от понеделник, 27 януари, от 22:30.

Той е роден в Атина, а на пет години се мести със семейството си в София. Работи като журналист в онлайн медия, но е по-известен като стендъп комик в Comedy Club. Стар познайник ни е и като човека, който прави остроумни ревюта на вафли във Facebook. Тях събра и в книгата "За вафлите и хората", която излезе миналата година.

"Шоуто на Николаос Цитиридис" ще следва добре познатия формат на вечерно токшоу. Основните съставки в него са коментари по актуални теми, интервюта с популярни личности, артистични изпълнения, както и големи дози хумор. Различното, което можем да очакваме, е видеосъдържание, заснето извън студиото.

Снимка 462833

Източник: bTV

А водещият е най-важната фигура, която прави едно цяло от всички съставни части на този формат. Благодарение на опита си като журналист и комик, Николаос Цитиридис може както да представя актуалното от страната и света, така и да разсмива зрителите.

Той ще бъде не само лице на предаването, но и ще участва в създаването на сценария. По време на дългия кастинг, от телевизията първо го харесват именно за сценарист, а след това решават, че е най-подходящ за ролята на водещ, който може сам да си пише смешките.

„Ревюта на вафли“, Николаос Цитиридис и книгата му „За вафлите и хората“

За вафлите и хората

Николаос Цитиридис, вафленият му блог и как една шега се превръща в книга

Николаос Цитиридис ще има и своята красива помощница, която обаче все още се пази в тайна. А за доброто настроение в шоуто ще се грижи и бенд.