Преди няколко дни Никол Шерцингер се похвали, че с Том Евънс са на поредната си слънчева ваканция. Този път не в САЩ, а в Португалия. А на 29 юни певицата отбеляза своя 43-ти рожден ден на друго място в Европа - езерото Комо в Италия.

Никол Шерцингер, Том Евънс и новите снимки от ваканцията им в Португалия

Доза сексапил и мотивация от Никол и Том

Пак са на топло и по бански

Тя не пропусна да подчертае, че това е едно от любимите й места на света и е наистина щастлива да бъде точно там на празника си. А компанията на любимия й мъж прави преживяването още по-незабравимо.

Никол и Том неведнъж ни демонстрираха, че си падат романтици, затова и не се изненадахме особено, че рожденият ден на Шерцингер включваше разходка с лодка и обяд  за двама в изискан ресторант на брега на Комо с много специалитети, цветя, вино и торта.

"Надявам се рожденият ти ден да беше красив и изпълнен с любов, точно както си и ти", написа Евънс и публикува селфи на двамата на лодка във водите на езерото. Сигурни сме, че се е постарал да създаде незабравими спомени за любимата си жена.

Певицата пък отправи поредното послание от профила си в Instagram, в което говори за малките неща и големи радости в живота, както и за благодарността си за всичко, което има в своя. 

Нямаме съмнение, че сега Никол е истински щастлива и основната причина за това е мъжът до нея. А само времето ще покаже дали е готова на по-сериозни стъпки с него, за да открие и други измерения на щастието.