Покрай завръщането на Pussycat Dolls, Никол Шерцингер се върна и към доста по-провокативната визия, с която бяхме свикнали да я виждаме в клиповете и на участията на дамската група.

Този стил определено е част от имиджа им, но певицата и нейните колежки си навлякоха и доста критики напоследък - за това, че вече не са първа младост и малко им е минало времето да са чак толкова разголени.

Подобни коментари обаче не само не трогват Никол, а сякаш я мотивират да показва все повече от себе си и от тялото, което така усилено тренира с половинката си Том Евънс.

Шерцингер сподели в профила си в Instagram кратко видео, на което виждаме как позира за поредна фотосесия или пък видеоклип. А облеклото й е, меко казано, предизвикателно.

Облечена от горе до долу в черна кожа, с високи ботуши и сако-боди, което трудно прикрива прелестите й, Никол заема изкусни пози и гледа предизвикателно камерата.

Никол Шерцингер, Том Евънс и защо не спазват забраните

Когато Никол Шерцингер и Том Евънс не спазват забраните

Защо двамата са непослушни

Няма съмнение, че певицата се чувства най-добре, когато е възможно най-секси. А ние, разбира се, нямаме нищо против да я виждаме по-често точно така.