Никол Шерцингер може да не е изкарвала нова музика от доста дълго време, но пък повече от добре знае как да поддържа интереса към себе си и да радва своите над пет милиона последователи в Instagram.

Никол Шерцингер, яркозеленият й тоалет в Холивуд и колко е секси звездата

Колко секси е Никол Шерцингер в ярко зелено

Певицата на вечеря в Ел Ей

В последните седмици в профила й настъпи суша откъм секси снимки по бански, което не знаем на какво се дължи, но певицата побърза да се поправи и публикува видео, което определено успя да разгорещи феновете й.

На него тя изпълнява различни упражнения на уреди в зала... само по изрязан бански. И именно облеклото й за фитнес заниманията е това, което ни изненадва (приятно, разбира се), защото добре знаем, че Никол е отдадена на тренировките.

Явно този път тя иска да покаже едновременно не само как се поти над уредите, но и самия резултат от тези нейния усилия, за да мотивира и други да последват примера й. 

Никол Шерцингер, Том Евънс, Италия и как певицата отпразнува рождения си ден

Романтичният рожден ден на Никол

Пълно щастие

Ние пък приветстваме идеята на Шерцингер и си признаваме, че се поизпотихме само като я гледаме. Очакваме другият път и Том Евънс да се присъедини към горещата тренировка, също по оскъдно облекло.