Кечистките Ники и Бри Бела - едни от най-известните близначки, популярни още и като Bella Twins, родиха бебетата си през ден. А сега е време да ги представят и на целия свят.

Ники Бела, Артем Чигвинцев, бебето, недоспиването и любовта

Защо не могат да спят Ники Бела и Артем Чигвинцев

Сладко недоспиване

Направиха го чрез страниците на списание People - вероятно за да са напълно сигурни, че светът вече знае за тях.

В последния брой на седмичното списание 36-годишните звезди на Total Bellas говорят за почти едновременното раждане и за това колко влюбени са в синовете си, въпреки недоспиването, което им докарват.

View this post on Instagram

on

Матео е първо дете на Ники Бела и Артем Чигвинцев - звездата от известното телевизионно предаване Dancing with the Stars. Бебето се ражда на 31 юли и почти месец по-късно майка му е истински влюбена в него. „Това е, което исках през целия си живот", казва Ники.

View this post on Instagram

on

На 1 август, 22 часа след Матео, на бял свят идва и Бъди - синът на Бри Бела. Това е второто дете на кечистката и съпруга й, борецът Даниел Брайън. Двамата имат и тригодишна дъщеря.

View this post on Instagram

on

Когато Матео се ражда на 31 юли, Бри си казала:" Няма значение, бебето ми идва утре в 9 ч." Тя и съпругът още не знаели, че е момче. Когато научили, били истински изненадани и безкрайно щастливи.

View this post on Instagram

on

Ники Бела, бременността и голото ѝ селфи

Голото селфи на бременната Ники Бела

Развълнувана бъдеща майка