Вероятно мнозина мъже биха искали да са на мястото на Никълъс Кейдж. А една от основните причини е съпругата му Рико Шибата, петата поред, която е с 30 години по-млада от него.

Никълъс Кейдж, Рико Шибата и първата им официална проява на премиерата на филма му Pig

Никълъс Кейдж и първата му изява с 26-годишната му съпруга

Къде се появиха заедно

Първата светска поява на 57-годишната звезда от "Цар на войната" и 27-годишната Шибата беше на премиерата на филма му Pig. Тогава той беше изключително лаконичен в изказванията си относно брака им.

Преди броени дни обаче двамата направиха втория си дебют, този път върху корицата на последния брой на списание Flaunt. В интервюто за изданието Никълъс Кейдж се отпуска и споделя интересни факти от семейния си живот, за радост на многобройните почитатели и на нас.

Кейдж твърди, че се е запознал с любимата си чрез общи приятели, докато снимал филма Prisoners of the Ghostland в Япония. Той излезе миналия месец. Не знаем кога точно прехвърчат искрите между двамата, но от Best Life напомнят, че за първи път са засечени на публично място в началото на миналата година.

След края на снимките в Япония Никълъс се връща в Щатите, но започва пандемията. Заради локдауна той и Рико не се виждат цели шест месеца. Един ден Кейдж просто я пита по телефона, като използва опцията за видео разговори FaceTime, дали иска да се ожени за него и тя приема. Любимият й цвят е черният, затова й подарява пръстен с черен диамант, който й изпраща по FedEx.

По-късно от Entertainment Tonight съобщават, че сватбената церемония е била скромна, умело съчетание както от католическите, така и шинтоистките традиции.

Младоженецът пък уточнява, че фотографът на събитието е бил инструктиран да не показва Рико Шибата в общоприетата светлина за "скромната, покорна и декоративна азиатска жена". Защото както самият Никълъс Кейдж казва, съпругата му "не е негова слугиня".