В началото на октомври бразилският футболист Неймар и половинката му Бруна Бианкарди споделиха новината, че са станали родители на момиченце на име Мави. Публикуваха и снимки от болницата, с които събраха над 18 милиона харесвания. И на тях изглеждат като наистина щастливо семейство.

Неймар и Бруна Бианкарди станаха родители на дъщеричка

Защо Неймар пропусна тренировка на Ал Хилал

Щастлива новина за бразилеца

След това в профила на футболиста се появиха кадри на малката му дъщеричка, но впечатление прави, че липсват общи с нейната майка. И малко повече от месец по-късно разбираме, че Неймар и Бруна са се разделили.

За това призна самата Бианкарди в социалните мрежи. Тя поясни, че в момента не е във връзка, но с футболиста остават свързани заради общото дете, което се появи на бял свят съвсем скоро. Бруна написа още, че за нея това признание е нещо лично, но е искала да сложи край на всички спекулации по свой адрес напоследък.

Въпреки че красавицата не казва нищо за причините, довели до това решение, както и кой точно го е взел, предположенията са най-вече свързани с изтеклите чатове на Неймар с OnlyFans звездата Алин Фариас. Няколко седмици след раждането на Мави тя публикува в социалните мрежи съобщения, които е получил от футболиста. В тях той иска от нея да й прати голи снимки, припомня Daily Mail.

Неймар и трансферът за милиони в Ал Хилал - всички привилегии, които бразилецът получи

Царският живот на Неймар в Саудитска Арабия

Дойде и неговото време

В своя защита Неймар заяви, че тези чатове са от преди две години. Но сякаш никой не му повярва. А дори се появиха твърдения, че двамата с Бруна са имали договорка, че той може да спи и с други жени. Дали това е така надали ще разберем от първо лице, но футболистът отдавна има славата на женкар и версията за изневяра, довела до раздялата, звучи правдоподобно.