След като Кристиано Роналдо подписа с доскоро никому неизвестния клуб от Саудитската висша лига Ал Насър, дойде време за още един много коментиран трансфер. Бразилецът Неймар, който доскоро бе звезда на ПСЖ, подписа двугодишен договор с друг саудитски клуб - Ал Хилал. И със сигурност това е сделката на живота му.

Неймар и Бруна Бианкарди ще стават родители

Голямата новина на Неймар

Футболистът ще е баща за втори път

Футболистът бе официално представен като част от отбора тази седмица, а интересните подробности около договора не спират да ни изненадват. Ал Хилал са платили цели 100 милиона долара за трансфера, което прави Неймар най-скъпоплатеният футболист в света, защото за всичките му трансфери са платени над 400 милиона долара.

Договорът със саудитския клуб е за два сезон с опцията за удължаване за още един. За това време Неймар ще спечели минимум 300 милиона долара. С различни бонуси и приходи от рекламодатели, сумата може да достигне 400 милиона. Така годишното възнаграждение на футболиста ще бъде по-високо от това на Кристиано Роналдо. 

Това обаче е само основата на всичко, което бразилецът ще получи в Саудитска Арабия. Той ще живеe напълно безплатно в огромно имение с 25 стаи, три сауни и басейн с размери 40 на 10 метра. За него е направено изключение, което му позволява да бъде под един покрив с половинката си, въпреки че не са законни съпруг и съпруга - същото се случи и с Рoналдо и Джорджина.

Също така бразилецът ще има на разположение частен самолет и три супер луксозни автомобила - Bentley Continental GT, Aston Martin DBX и Lamborghini Huracán Към тях върви и шофьор по всяко време на денонощието. Обслужващият персонал в дома на футболиста се състои от петима души и е готов да задоволява всеки негов каприз.

Друг бонус към договора е, че всички разходи за ресторанти, хотели и пътувания, които Неймар прави по време на почивките си, ще се покриват директно от клуба. А ако милионите му се струват малко, може да изкара още по 500 хиляди евро само с един публикация в профилите си в социалните мрежи, с която хвали Саудитска Арабия, предава Mirror.

Кристиано Роналдо, Лео Меси, Неймар и кои са най-следваните футболисти в социалните мрежи

Кой футболист има най-много фенове в социалните мрежи

Роналдо, Меси или пък Неймар

Неведнъж се е коментирало, че Неймар никога не успя да блесне ярко и винаги е бил в сянката на Роналдо и Меси на европейска земя. Сега обаче той получи своя шанс да бъде мегазвезда. И след е станало ясно, че наставникът на ПСЖ не го включва в сметките за следващия сезон, футболистът е разбрал отлично, че всяко зло наистина е за добро.