Липсата на Кейт Мидълтън е повече от осезаема. Откакто съобщи за раковата си диагноза през март, тя се оттегли от обществена дейност и не е забелязвана на публични места. Затова и най-дребната новина за нея се приема като положителен знак от феновете й.

Без Кейт Мидълтън до края на годината - има ли шанс все пак да я видим скоро

Без Кейт Мидълтън до края на годината - има ли шанс все пак да я видим скоро

Чия съпротива може да срещне

Преди ден някои британски медии написаха, че принцесата на Уелс е била забелязана "наоколо", но повече информация така и не стана известна. Затова пък снимка на Кейт отпреди година започна да циркулира в социалните медии.

Става дума за посещението на принц Уилям и съпругата му в Уелс в края на април миналата година. Двамата бяха там, за да отбележат годишнина от трагедията в Аберфан и очевидно са отседнали в една от традиционните страноприемници в района.

Снимка 616283

Източник: GettyImages

Служителите на Duffryn Mawr споделят фотографията, която са си направили заедно принца и принцесата във фейсбук страницата си. "Бяхме щастливи да посрещнем Уилям и Кейт за нощувка при посещението им в Брекън Бийкънс. Толкова мили и приятелски настроени - за нас беше удоволствие да отседнат при нас", гласи текстът.

Сама снимка показва принц Уилям и Кейт Мидълтън заедно с петима служители пред красивата каменна фасада на страноприемницата. Те избират да вечерят в близък ресторант, като целта им е да подкрепят малкия бизнес в Уелс.

Снимка 615965

Източник: GettyImages

По време на двудневното си посещение принцът и принцесата на Уелс участват още в обучение на планински служители, като дори поръчват пици за целия екип на спасителната служба, които доставят сами, припомнят Hello.