"Обикновено се надяваш слънцето да грее, когато си поканил 8 хил. човека на чай на моравата ти", коментира Елизабет Втора през 2019 г. Тя говори за традиционните градински партита, организирани в двора на Бъкингамския дворец през пролетта и лятото.

Коренната промяна на принц Уилям след диагнозите на Кейт Мидълтън и крал Чарлз

Коренната промяна на принц Уилям след диагнозите на Кейт Мидълтън и крал Чарлз

Как преминава през трудния период

Първото такова за годината на принц Уилям обаче не беше ощастливено със слънце. Дъждът не спря по време на бляскавото събитие, като принуди хилядите поканени, както и самите кралски особи да носят чадъри през цялото парти.

Това обаче не помрачи доброто настроение, което демонстрираше принц Уилям въпреки отсъствието на съпругата си Кейт Мидълтън. Облечен в костюм с фрак и цилиндър, той се опитваше да поздрави и разговаря с възможно най-много хора.

Снимка 666127

Източник: GettyImages

Той обаче не остана сам в това начинание - голяма част от братовчедите му също бяха на градинското парти, за да подкрепят принца.

Снимка 666128

Източник: GettyImages

Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън - принцесите Беатрис и Йожени, както и децата на принцеса Ан - Зара Тиндал и Питър Филипс, бяха сред присъстващите.

Снимка 666130

Източник: GettyImages

Това нямаше как да не направи впечатление, защото нито един от изброените не е от работещите кралски особи. Това обаче не попречи като истинско семейство да подкрепят роднина, когато е в трудна ситуация, пишат People.

Снимка 666129

Източник: GettyImages

Преди малко повече от седмица - на 15 май, крал Чарлз и съпругата му Камила организираха първото парти в градината на Бъкингамския дворец за годината. Тогава то съвпадна с посещението на принц Хари в Лондон, но кралят и синът му така и не се видяха.