Наум Шопов и Теа Минкова са все по-популярни в социалните мрежи. Това е напълно в реда на нещата, защото двамата са много яка двойка и със снимките и видеата си успяват да мотивират много хора. В последния си клип в YouTube те отговарят на въпроси на фенове, а целта е да ги опознаем малко повече.

Наум Шопов, Теа Минкова и какво търси актьорът

Какво търси Наум Шопов

Пожелаваме му успех, защото не са намират лесно хубави...

Наум и Теа споделят, че са се решили да го направят, защото напоследък получават доста въпроси и смятат, че с подобно видео отговорите ще достигнат до повече хора.

Двойката започва с най-задаваните, свързани с това как са се запознали, кога да очакваме сватба и, респективно, бебе.

Наум Шопов и Теа Минкова се познават още от училище, но искрата между тях е пламнала, след като са завършили средното си образование, и така до днес. Колкото до сватбата, двамата споделят, че са получили много съобщения от хора, с които не са се виждали от години, желаещи да бъдат поканени.

Това малко ги е подразнило, ето защо и за момента не разкриват нищо около плановете си за сватба. Естествено, двамата плануват да имат и дете, но също не се нагърбват с някакви срокове за това.

Останалите въпроси, на които отговаряха, са доста различни, като от тях разбрахме например, че никога не са си изневерявали. Но впечатление направи отговорът им на въпроса каква е тайната на любовта.

Наум Шопов, Теа Минкова и как тренират двамата

Как тренират Наум Шопов и Теа Минкова

Интересно видео с много обяснения

Като двойка, която е заедно от доста време, те смятат, че търпението и компромисите са в основата на една здрава връзка. А Наум шеговито подмята, че тайната всъщност е мъжът винаги да бъде виновен за всичко.