В последно време, най-вече покрай YouTube канала си, Наоми Кембъл ни допуска все по-навътре в личния си живот. Тя не се притеснява смело да изразява позицията си, но има една тема, която винаги е предпочитала да избягва - любовта.

Последният път, когато видяхме супермодела влюбена, бе в началото на годината, когато тя имаше кратка връзка с изпълнителя Лиъм Пейн. Двамата бяха заедно едва няколко месеца, а красавецът се преориентира към друга, доста по-млада колежка на Кембъл.

Но изглежда тя вече е превъзмогната тази поредна раздяла, защото в сърцето й се е настанил нов мъж. Това споделя тя в интервюто си за Guardian, без да изпада в излишни според нея подробности.

По думите на Наоми, сърцето й днес е "щастливо" и "влюбено", а човекът, който е причина зa това, не е популярен. И това сякаш е по-скоро предимство, отколкото недостатък.

Наоми Кембъл, Бела Хадид, Calvin Klein и колекцията бельо, която ги събра

Наоми Кембъл и Бела Хадид - двойно по-секси

И пред обектива, и в живота

Кeмбъл в прав текст призна, че е влюбена. Освен това, тя е осъзнала, че за да обичаш истински друг човек, трябва първо да приемаш и обичаш себе си. И тя явно е успяла да го постигне, за да бъде днес толкова щастлива.